Open the menu

Ardenne Meetings

Online aanvragen Naar formulier

Hulp nodig
32 (0) 84 410 212

info@ardenne-meetings.be

Grote Wedstrijd Ardenne Meetings

Het Convention Bureau geeft een verblijf weg
in een exclusieve seminar locatie
ter waarde van 2500 euros:

 

La Ferme de Randoux

 

Deze prachtige, compleet gerenoveerde vierkantshoeve bevindt zich in Mabompré, een klein Ardens dorpje op 2 minuten van Houffalize, gemakkelijk bereikbaar via de E25, op 1.15u. van Brussel en 45 min. van Luik. Het is een oase van rust, omringd door bomen en buiten bereik van nieuwsgierige blikken. 

 

 

Het huis bevat 11 kamers met elk eigen badkamer, 3 salons waaronder één speelzaal. Om te vergaderen is er een grote vergaderzaal met moduleerbaar mobilair, wifi en projectiemateriaal. Om te eten kunt u beroep doen op een caterservice of zelf koken. Profiteer in de zomer van de tuin om een garden party te organiseren. Als ontspanning is er een binnenzwembad, jacuzzi en sauna of maakt u een gezonde wandeling in de omgeving.
La Ferme de Randoux is zonder twijfel een gedroomde locatie voor een out of the box bedrijfsevent.

 

Speel mee en win

 

Deelnemingsvoorwaarden

De wedstrijd is exclusief voorbehouden voor bedrijven. U bevestigt dat u deelneemt in naam van uw bedrijf of het bedrijf waarvoor u werkt.
De winnaar van de wedstrijd mag van maandagavond tot donderdag verblijven in La Ferme de Randoux, met uitzondering van de schoolvakanties. De catering is NIET inbegrepen. 
U dient het verblijf te boeken via het convention bureau Ardenne Meetings.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden en tips krijgen voor business events en originele teambuildings, abonneer u dan zeker op onze nieuwsbrief!    Inschrijven op de nieuwsbrief

 

Het wedstrijd reglement kunt u hier raadplegen